Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Escroc de meserie: A stat doi ani la un hotel de cinci stele fără să plătească - Ce metodă a folosit

escroc

Un bărbat ar fi reușit să stea într-un hotel de cinci stele, timp de aproape doi ani, fără să plătească niciun ban. Cum a fost posibil așa ceva și cum a reușit să treacă neobservat atâta timp.

Escrocul a reușit să stea într-un celebru hotel de 5 stele din India, aproape 2 ani, fără să scoată niciun ban din buzunar. Din primele informații, se pare că bărbatul s-a cazat pe 30 mai 2019, după ce își rezervase inițial doar o noapte. Potrivit presei străine, după acea noapte, prin diverse mijloace, a reușit să rămână acolo până la 22 ianuarie 2021, conform Cancan.

Anchetatorii încearcă să adune informații despre modul în care individul a reușit să-și prelungească șederea la hotel fără a plăti. Se pare că bărbatul ar fi utilizat facturile altor persoane, efectuând un schimb între diverse facturi, astfel încât să poată continua să rămână în hotel fără a fi descoperit. Cu toate acestea, escrocul a fost în cele din urmă identificat, iar acum are de plătit o sumă semnificativă către hotel.

Deocamdată, nu se dispune de informații privind identitatea bărbatului în cauză. Cu toate acestea, cazul începe să prindă contur, iar detalii încep să iasă la lumină acum, prin intermediul presei locale. Potrivit unui ofițer al poliției locale, conform regulilor hotelului, dacă un oaspete acumulează o datorie de peste 50.000 de rupii către hotel, personalul este obligat să informeze conducerea și să exercite presiuni asupra oaspetelui pentru a-i solicita plata.

Cu toate acestea, se pare că individul în cauză nu a primit nicio notificare în acest sens. În cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul ar putea sfârși prin a-și petrece următoarea ședere de lungă durată, dar într-un mediu total diferit - în spatele gratiilor. Astfel, el ar putea beneficia de o ședere gratuită, dar cu zero stele, într-un cadru penitenciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.