Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este absolut scandalos că jucătoarele se află în acelaşi hotel cu turiştii, spune Richard Gasquet despre organizarea turneului de la Palermo

Richard Gasquet facebook
Richard Gasquet

Tenismenul francez Richard Gasquet, locul 50 ATP, consideră drept scandalaosă decizia organizatorilor turneului WTA de la Palermo de a caza jucătoarele în acelaşi hotel cu turiştii, potrivit news.ro.

"Este absolut scandalos că jucătoarele se află în acelaşi hotel cu turiştii. Nu ştiu cum WTA poate accepta aşa ceva. Mi se pare o nebunie. Dacă faci turnee, ar trebui ca hotelul să fie sută la sută rezervat jucătorilor şi staff-urilor. Dacă nu poţi, anulezi turneul", a declarat jucătorul de 34 de ani pentru L'Equipe.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

În urmă cu câteva zile, înaintea calificărilor, o  jucătoare a fost testată pozitivă pentru noul coronavirus la Palermo Ladies Open, la care participă şi sportive din România, între care Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Ţig, Laura Ioana Paar şi Gabriela Ruse. După acest caz, mulţi s-ar fi aşteptat ca jucătoarele să fie cazate în hoteluri separate de alţi turişti, astfel încât să existe şanse mai mici de infectare cu noul coronavirus. Dar situaţa nu s-a schimbat.

Turneul de la Palermo, de categorie WTA International, este primul care se desfăşoară după întreruperea circuitului, în martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.