Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este anunțat 'cel mai mare.... din istoria țării'. Implicate nume grele din MAI, MAE și politică

national.ro
puica

În ditamai scandalul politic este foarte probabil să avem și unul cu tentă sexuală. Se vorbește de un adevărat sexgate care ar implica și politicieni și cadre ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este vorba de Scandalul Puica de la care ar urma să fie ulterior declanșat cel mai mare SEXGATE din istoria țării.

Grindeanu, mișcare de ULTIMĂ ORĂ la Guvern. Decizii publicate în Monitorul Oficial

Ar fi vorba de o polițistă din cadrul Oficiului Național pentru Protecția Martorilor (ONPM), dar care era în același timp și pe ștatul de plată a ”Diviziei acoperiții” din celebrul ”Doi s’ un sfert” sub numele de Cod Puica a cărui nume apare în mai multe rapoarte incendiare, susține jurnalistul Cătălin Tache în national.

”... în urma unor informări privind existența unor vulnerabilități alarmante atât în activitatea acesteia, dar și în grupul din care făcea parte „Puica”, a fost declanșata și una dintre cele mai complexe anchete ale Direcției Nationale Anticorupție DNA). Iar ancheta procurorilor anticorupție a condus inclusiv la dispunerea desfașurării unor percheziții informatice efectuate în al doilea semestru al anului 2015 la sediul structurii vizate, marea surpriza constatată ulterior fiind legată de activitatea „paralelă” a „polițistei lui Grindeanu” care, deși „lâncezea” oficial la Compartimentul Relații internaționale , de fapt „Protocolul” unității, se pare că își cam băga nasul în chestii mai mult decât delicate, care nu făceau nicidecum specificul activității ei profesionale. În acest sens este suficient să amintim vulnerabilitățile găsite în cadrul percheziției informatice pe computerul care s-a aflat în semestrul al II-lea al anului 2015 în pavilionul A al sediului Oficiului Național pentru Protecția Martorilor, camera 5!”, susține jurnalistul.

Acesta face apoi referire la serioasele semne de întrebare privind relațiile ei la cel mai înalt vârf al structurilor din MAI, dar și la vârful politicii românești.

Calcule 'la firul ierbii': Ce şanse ar avea Grindeanu să supravieţuiască unei moţiuni de cenzură

”...după cum reiese din rapoartele intrate în poosesia noastră în urma perchezițiilor informatice derulate în cea de a doua parte a anului 2015 s-a stabilit că pe computerul cu pricina s-ar fi redactat materiale conținând datele reale de identificare ale unor martori, deși specificul activității ei profesionale nu justifica în niciun fel acest lucru. Astfel a fost accesată și identitatea reală a martorului NTG, cetățean străin și a familei acestuia, cu toții relocați internațional în România. De asemenea, tot din percheziția informatică a computerului de serviciu la care aceasta avea acces în 2015 ar fi rezultat și faptul că „de pe acest computer se redactau rapoarte clasificate privind martorii din program, printre care și un anumit inculpat, în prezent comisar șef la o alta structură, din lotul Bărăscu – ONPM”, relatează jurnalistul care susține că în curând va publica note informative care vor zgudui nu doar clasa politică ci și sistemul informațional din România și din care reiese că aceeași persoană „ a beneficiat în acest sens de recomandările unor persoane influente, cu care întreține relații intime în mod regulat, respectiv un om politic din cadrul PSD”.

Jurnalistul promite că va fi declanșat ”cel mai mare SEXGATE din istoria țării și în care sunt dezvăluite polițistele racolate și folosite apoi de către DGPI pentru „agățarea” unor nume grele de la vârful MAI, MAE, lideri politici și șefi de structuri informative!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.