Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este din nou DEZASTRU în 'Lombardia' României - Numărul cazurilor de COVID și cel al bolnavilor la ATI a explodat

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 care sunt internate în spitalele din judeţul Suceava a crescut la 193 de persoane, dintre care 14 sunt copii, iar alţi 24 de pacienţi sunt suspecţi de infecţie cu noul coronavirus, anunță Agerpres.

Potrivit Prefecturii Suceava, în ultimele 24 de ore au fost internate 34 de persoane cu COVID-19, iar o persoană a murit ca urmare a infecţiei cu SARS-CoV-2.

În prezent, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava sunt internaţi 80 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care 22 prezintă forme severe, iar cinci cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, doi fiind intubaţi.

Totodată, în afara pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus din spitale, în izolare se află 3.307 persoane, dintre care 534 plasate în ultimele 24 de ore.

Măsura carantinării s-a aplicat în cazul a 2.685 persoane, dintre care 367 în ultimele 24 de ore.

Raportarea de miercuri a prezentat un număr de 539 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în judeţ şi 42 de persoane reconfirmate pozitiv, dintr-un total de 2.224 de persoane testate.

În judeţ, doar două localităţi din totalul de 114 nu au cazuri de COVID-19 în evoluţie, şase au câte un caz, 20 au sub cinci cazuri, 26 au sub zece cazuri, iar 60 au peste zece cazuri în evoluţie.

În prezent, în judeţul Suceava sunt 3.655 de cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie, incidenţa fiind de 3,34 la mie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.