Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este OFICIAL Din 2019, Alianța Vestului, care a PUS pe JAR PSD, se ÎMBOGĂȚEȘTE cu o nouă primărie

notabn.ro
Boc Bolojan Robu Falca Alianta Vestului

Este oficial, Alianța Vestului, care a creat o amplă controversă națională se îmbogățește cu un nou oraș, chiar din 2019. De altfel, semnatarii alianței au primit propuneri chiar și din partea PSD, după cum anunța edilul din Timișoara, Nicolae Robu.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a discutat cu primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, iar în urma acestei discuţii şi Deva se va alătura Alianţei Vestului, la începutul anului viitor.

CITEȘTE ȘI: Scapă rapid de gheaţa de pe maşină: Trucuri pentru dezgheţarea rapidă a parbrizului

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea (PNL), a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Alianţa Vestului înseamnă avantaje şi pentru Deva, astfel că oraşul pe care îl conduce se la alătura Alianţei Vestului, conform News.ro.

”În prima parte a anului 2019, chiar am vorbit cu domnul primar Ilie Bolojan şi se va concretiza în sensul că şi Deva va intra în această Alianţă a Vestului în prima parte a anului 2019. Această alianţă înseamnă multe avantaje pentru Deva, un oraş cu 70.000 de locuitori. Sunt proiecte comune, dar nu chiar toate comune. Pentru noi exercitiul bugetar 2021 - 2027 şi a fi într-o astfel de alianţă însemană oportunităţi mult mai mari pentru municipiul Deva de a accesa fonduri europene”, a declarat Oancea.

Edilul din Deva a vorbit şi despre conectarea oraşului pe reţelele de drumuri şi căi ferate de mari viteză.

Citește și: Victor Ponta a EXPLODAT după lovitura încasată de la PSD: Au acceptat să fie ciuma roșie pentru cei care i-au votat

”Un oraş nu se poate dezvolta ca o insulă urbană. În primul rând avem nevoie de interconectivitate, de reţele de drumuri, de căi ferate. Fiind interconectate aceste localităţi şi Deva are aceasta oportunitate în culoarul pan-european al autostrăzii prin linia ferată de mare viteză, suntem alături de celelalte oraşe mari şi împreună putem să ne dezvoltăm. Sunt facilităţi care ţin de timpii de deplasare. Nu mai discutăm de distanţa în kilometri, ci de distanţa în timp. Ori toate aceste lucruri impun şi Deva în aceste proiecte, iar cetăţeniipot beneficia”, a mai spus Oancea.

Primarul din Deva a mai anunţat că şi oraşele Reţiţa şi Târgu Jiu doresc să se înscrie în Alianţa Vetsului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.