Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ether în valoare de 1,2 miliarde de dolari a fost retras de la bursele centralizate într-o perioadă de 24 de ore

investopedia.com
ether criptomonede

Ether în valoare de peste 1 miliard de dolari a fost retras de pe bursele centralizate în 24 de ore, ceea ce a condus la speculații despre creșteri iminente de prețuri pentru Ethereum, pe măsură ce oferta se micșorează în multe locuri de tranzacționare.

Potrivit datelor partajate de furnizorul de analize criptografice IntoTheBlock, ETH în valoare de 1,2 miliarde de dolari a fost retras de pe bursele centralizate pe 16 septembrie pentru a marca un nou record în ieșirile pe termen scurt din bursă.

IntoTheBlock a menționat că prețul lui Ether a crescut cu 60% în cele 30 de zile după ce  1 miliard de dolari, a fost extras de pe platformele de tranzacționare centralizate în aprilie.

Cu toate acestea, situația sa schimbat din aprilie. Actualizarea de la luna trecută la Londra a introdus un mecanism de ardere pe piața tarifelor Ethereum, creând o presiune deflaționistă crescută asupra dinamicii aprovizionării cu Ether.

La momentul scrierii acestui articol, 309.505 de criptomonede ETH în valoare de peste 1,1 miliarde de dolari au fost retrași în cele 42 de zile de când EIP-1559 a intrat în funcțiune , potrivit Ultrasound Money . Ca atare, Ether a fost eliminat din aprovizionare cu o rată de aproximativ 5,05 ETH (18 061 USD) în fiecare minut sau 26 milioane USD zilnic de la actualizare.

Piața NFT în plină expansiune OpenSea este cea mai mare DApp Ethereum prin rata de ardere reprezentând mai mult de 14% din totalul ETH eliminat din aprovizionare, urmat de Uniswap V2 cu 5,5%, Tether cu 4,9% și Axie Infinity cu 3%. Transferurile de eter au generat, de asemenea, 8,7% din Ethereum ars, conform cointelegraph.com

Corelat: datele despre opțiunile Ethereum sugerează că lupta pentru 4K ETH este la cel puțin o săptămână distanță

Bitcoin a înregistrat, de asemenea, ieșiri constante din locurile de tranzacționare centralizate de când a atins punctul maxim de 17% din aprovizionare în luna mai.

Potrivit firmei Glassnode de analiză în lanț, rezervele BTC ale centralelor au scăzut la cel mai scăzut nivel din februarie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.