Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Neagoe, după ce a semnat un contract pentru doi ani cu Dinamo București: 'Echipa trebuie să se bată întotdeauna la cupele europene şi la titlu'

www.prosport.ro
eugen neagoe

Tehnicianul Eugen Neagoe a declarat, joi, că a semnat un contract pe doi ani, cu Dinamo şi a anunţat că va transfera jucători valoroşi la echipa "alb-roşie", relatează News.ro.

Citește și: Claudiu Niculescu este șocat de ce se întâmplă la Dinamo București: 'Nu trebuia să se ajungă aici. Este mare păcat că a plecat'

"Chiar dacă am semnat pe doi ani, rezultatele ţin un antrenor în funcţie. Astăzi, după-amiază, s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat. Nu au fost negocieri grele, au fost foarte simple. Vrem rezultate foarte bune, asta este important pentru Dinamo. Dinamo trebuie să se bată întotdeauna la cupele europene şi la titlu. Nu eram aici dacă nu ne doream cupele europene şi o calificare foarte, foarte bună. Am discutat şi despre transferuri. Vor fi mulţi jucători care vor veni, nu foarte mulţi, dar importanţi. Cu siguranţă vor fi jucători valoroşi", a declarat Neagoe.

Directorul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a precizat, la Digi Sport, că Neagoe trebuie să creeze o echipă care să se califice în play-off, în sezonul viitor şi apoi să participe în cupele europene.

"Dinamo nu îşi mai permite să mai aibă un sezon ratat", a spus el, adăugând că renunţarea la Mircea Rednic s-a făcut din cauza rezultatelor slabe. Eugen Neagoe a fost numit, luni, antrenor principal al echipei FC Dinamo, în locul lui Mircea Rednic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.