Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici a făcut ANUNȚUL - Modul de funcționare a ANAF se schimbă RADICAL din 2019

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a susținut, vineri, că modul de funcționare al Agenției Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va fi modificat, până la finele acestui an, scrie Mediafax.

„La ANAF, am spus că vreau să implicăm, foarte mult, orice actor din piață, că sunt bănci, către care putem să delegăm anumite activități, că sunt ..., dar nu că iar se ia ideea și se spune că Teodorovici vrea să externalizeze ANAF-ul. Aveți încredere, până la final de an, veți vedea concret măsurile acestea. Nu vă spun ce vreau să fac, ci le veți vedea făcute”, a afirmat Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, la prezentarea „Topului Național al Firmelor Private din România 2017”.

În plus, în ceea ce privește gradul de colectare al Fiscului, demnitarul de la Finanțe a susținut că nu a dat un plan nimănui.

„Planul pe care l-a avut ANAF-ul la începutul acestui an este același plan. Este planul făcut de cei de dinaintea mea și evident că cer îndeplinirea acestui plan. Nimic altceva. Că, pe partea a doua a anului, ce nu s-a făcut în prima parte, s-a pus mai departe, țin, mai departe, la planul pe care noi, la început de an, l-am votat: bugetul”, a mai spus Teodorovici.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze

„Topului Național al Firmelor Private din România 2017” este realizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), fiind la a 26-a ediție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.