Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici a intrat în gura presei din cauza propunerii antieuropene: 'Este o idioțenie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Eugen Teodorovici

Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre propunerea ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, privind limitarea la cinci ani a dreptului de muncă al românilor în afara țării.

”Știrea internă numărul unu al acestei zile vine de la ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministru contestat, considerat un habarnist de prim-plan, care a venit cu o propunere care îl va arunca și mai mult în negura timpului. Au mai fost miniștri care nu s-au mai redresat după o ieșire din asta inoportună pe scena publică. El spune că ar trebui limitat numărul de cetățeni români care să muncească în străinătate”, a comentat Banciu.

Theresa May își arată mușchii în fața lui Donald Trump: premierul britanic nu dă în spate din cauza criticilor venite din SUA

”Este o idioțenie, dar nu ne așteptam să vină din partea altcuiva decât a lui Eugen Teodorovici. În primul rând, este absolut irealizabilă, pentru că, în momentul de față, acest drept este ireversibil, și anume dreptul cetățenilor tuturor statelor membre (...) de a lucra legal în orice domeniu de activitate, în oricare dintre țările europene. (...) Odată rezolvate, toate aceste probleme sunt ireversibile. Nu se mai poate reveni decât dacă dispare această structură numită Uniunea Europeană. Deci nu văd cum s-ar realiza chiar dacă Eugen Teodorovici, în prostia lui, se bazează pe sprijinul de tavernă al unor oficiali europeni care ar fi mârâit și ar fi dat din cap în timp ce vorbeau despre un asemenea proiect”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.