Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici afirmă că la nivelul Guvernului se face o analiză în ceea ce privește Pilonul II de pensii, pentru ca acesta să fie îmbunătățit

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teorodovici, a afirmat miercuri că la nivelul Guvernului se face o analiză în ceea ce privește Pilonul II de pensii, pentru ca acesta să fie îmbunătățit, scrie Mediafax.

„Pilonul II nu va avea de suferit. A, că noi la nivel de Guvern facem o analiză și vedem exact: zece ani de zile, ce a înseamnat Pilonul II de pensii? Se puteau aplica comisioane mai mici? Putea fi oare un randament mai mare?”, a declarat Teodorovici, la Antena 3.

În plus, se va face printr-o negociere cu administratorii de fonduri private, a confirmat ministrul Finanțelor, în condițiile în care aceste fonduri au investit și în companii de stat. „Sunt doar propuneri de îmbunătățire a modului în care astăzi Pilonul II funcționează”, a mai spus Teodorovici.

Citește și: Michel Barnier susține că UE este pregătită să ofere Marii Britanii un acord post-Brexit care să fie mai strâns decât orice alt parteneriat

„Am spus-o și în Parlament, ca ministru de Finanțe: nu voi pune niciodată în balanță veniturile românilor cu problema deficitului. Adică niciodată n-o să tai, ca ministru de Finanțe, de la Pilonul II, să suspend, să opresc sau ce să fac eu pe-acolo”, a mai spus Teodorovici.

Ministrul Finanțelor a mai susținut că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, nu a afirmat că trebuie dați mai puțini bani sau că trebuie tăiate aceste contribuții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.