Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, după ce a alocat 116 milioane de lei pentru Catedrala Neamului: 'E normal, logic, de bun simţ şi legal'

catedrala

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, consideră că este o abordare logică şi corectă alocarea unei sume suplimentare de bani pentru Catedrala Neamului, astfel încât în noiembrie în acest lăcaş de cult să aibă loc prima slujbă.

"Eu cred că este normal, logic, de bun simţ şi legal pentru un contract aflat în derulare, care are nevoie de plăţi pentru a se respecta cu ceea ce s-a angajat cu partea de constructori, şi pentru un obiectiv atât de importat pentru întreaga noastră ţară, să alocăm bani, pentru ca în luna noiembrie să fie, cum ni s-a promis de către Patriarhie, prima slujbă a acestui nou locaş de cult, într-un an în care pe care toţi îl văd să fie unul frumos, Anul Centenar. E o abordare logică, corectă", a declarat Teodorovici la Digi 24.

Citește și: S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii: Are un salariu de lux

Acesta a mai spus "cu mândrie", că şi în 2015, când era ministru de Finanţe, la rectificarea din vară a alocat o sumă de 25 milioane lei pentru Catedrala Neamului.

Conform proiectului privind rectificarea bugetară, publicat de MFP, Secretariatul General al Guvernului va primi în plus 147,8 milioane de lei per sold, din care 115,5 pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

Citește și: Anunţ important de la Ministerul Finanţelor: Totul intră în vigoare de la 1 septembrie – mii de oameni sunt VIZAŢI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.