Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici lansează în Parlament Planul de Salvare Economică a României: Președintele tace adânc!

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Fostul ministru de Finanțe, senatorul PSD Eugen Teodorovici, introduce în Parlament un proiect de lege prin care se încearcă adoptarea unui Plan de Salvare Economică a României. Teodorovici consideră că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban nu iau măsuri concrete pentru populație, iar Parlamentul va încerca să vină cu astfel de măsuri.

Citește și: Traian Băsescu dă de pământ cu Guvernul Orban: 'Cea mai mare prostie pe care poți s-o vezi este scutirea tuturor să plătească utilitățile'

”Când președintele țării tace adânc și nu face nimic, ori când premierul țării doar vorbește și greșește mult, este obligatoriu ca PARLAMENTUL țării să rămână în picioare! Parlamentul României a rămas singura instituție responsabilă care poate reprezenta și susține interesele tuturor românilor și care TREBUIE să își asume deciziile importante în acest moment dificil pentru societate și economie!

În calitate de senator în Parlamentul țării, voi face tot ce este necesar ca măsurile economice propuse în PLANUL DE SALVARE ECONOMICĂ A ROMÂNIEI, rezultat în urma unui dialog excelent cu mediul de afaceri, să fie cât mai URGENT aplicate. Fără a avea pretenția că sunt singurele soluții bune, intenția mea este să fie un prim pas pe calea dialogului deschis tuturor celor care pot și vor să salvăm economia României de la colaps.

Le mulțumesc partenerilor din economie pentru că ne sunt alături și fac un apel către toți colegii din Parlament, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, să ne unim forțele pentru a adopta, săptămâna viitoare, un prim set de măsuri concrete și conectate la realitatea din țară!”, scrie Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.