Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici: Liberalii și-au schimbat sloganul și acum aplică 'spiritul pervers pentru noi înșine'

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Senatorul PSD, Eugen Teodorovici, susține că prin acțiunile din ultimele luni, liberalii dovedesc că au schimbat sloganul partidului și acesta a devenit ”pentru noi înșine”. Teodorovici arată că la nivel guvernamental este o adevărată degringoladă și un val de insulte la adresa cetățenilor români.

Citește și: USR publică LISTA NEAGRĂ: oamenii lui Dragnea, cooptați rapid de PNL

”E jignitor să vedem cum astăzi PNL-ul a reușit să terfelească principiul liberal "Prin Noi Înșine", transformându-l în "pentru noi înșine"‼️

Este o ofensă adusă celor ce gândeau, în urmă cu mai bine de 100 de ani, o politică economică și socială în spiritul apărării intereselor României și valorificării potențialului economic românesc.

Până și unii dintre liberalii zilelor noastre s-au săturat de "tot felul de imbecili" și "maimuțoi" din PNL, așa cum foarte mulți s-au săturat de ipocrizie, de incompetență și de ... insulte! De un șir nesfârșit de insulte la adresa cetățenilor români!

Cum altfel putem numi atâtea decizii proaste sau lipsa unor decizii care să oprească disperarea oamenilor rămași fără un loc de muncă, grija celor ce trăiesc din șomajul tehnic, teama antreprenorilor legată de închiderea afacerilor, dezorientarea profesorilor, părinților, studenților și elevilor, mai ales a celor în prag de examene la finalul unui an școlar și universitar, nesiguranța cadrelor medicale expuse riscului de infectare, degringolada din administrație și hărțuirea continuă a oamenilor cu reguli și amenzi aplicate abuziv!?

Iar în timp ce toate acestea se întâmplă sub comanda unui guvern liberal pervertit, crește spiritul pervers "pentru noi înșine", prin incompetență, furt și minciună”, scrie Eugen Teodorovici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.