Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici (PSD) compară opoziția cu niște 'roboței programați politic'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
eugen teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici (PSD), susține că deosebirea dintre partidul din care face parte și restul formațiunilor este ca între „realitate și iluzie”.

Citește și: Cătălin Rădulescu, scenariu EXPLOZIV pentru moțiunea de cenzură: cine este calul troian din opoziție

„Cu fiecare proiect realizat, cu fiecare promisiune ținută sau țintă atinsă, cu fiecare pas înainte facem dovada încrederii, voinței și putinței noastre și dărâmăm zidurile fragile de minciună, de ură și de zădărnicie pe care niște roboței programați politic le construiesc ca într-un joc de Tetris.

Deosebirea dintre noi și ei este ca diferența dintre realitate și iluzie, dintre un vis lucid și unul amăgitor. Pentru că noi am oferit deja multe proiecte realizate, ținte atinse, idei și soluții viabile pentru toți românii, în timp ce ei doar vând iluzii deșarte....sau nici măcar atâta.

Și pentru că PSD va da acestei țări un președinte care va aduce consens și care va vrea și va reuși să îl reprezinte pe fiecare român în parte de oriunde ar fi el și nu doar pe cetățeanul "meu" sau pe cetățeanul cu o anumită conduită și ideologie.

Este ceea ce a rămas și contează după întâlnirea de azi, de la Deva, cu primarii din Hunedoara și cu membrii organizației județene condusă de Laurențiu Nistor, cu toții oameni hotărâți să obținem un rezultat extraordinar în toate competițiile electorale ce vor urma”, a precizat Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.