Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici vine cu vești URIAȘE pentru români: oamenii care vor primi banii așteptați de la stat

teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a susținut, duminică seara, că banii pentru taxa auto vor începe să fie rambursați imediat ce va intra în vigoare bugetul pentru 2019.

Citește și: Cum votează românii pe regiuni și în funcție de rural/urban. PSD conduce autoritar în Muntenia și Moldova. PNL adjudecă Ardealul/ INFOGRAFIE

„Cu sau fără somația Uniunii Europene, noi am prevăzut chiar în 114, ca până în iunie să fie banii rambursați, ca să fie un termen mai larg. Cel târziu până în iunie, am pus noi legal, dar să nu înțeleagă cei care ne urmăresc, că dăm banii tocmai în iunie. Nu, cum se aprobă bugetul, imediat, începem să rambursăm tot ce s-a depus de către cei în speță. Sper ca domnul președinte să nu dea înapoi bugetul, pentru că poate crea multe astfel de probleme – și pe zona de alocații, și pe zona de taxa auto și pe alte cheltuieli”, a afirmat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

În ianuarie, Comisia Europeană a anunțat că poate declanșa infringement pentru România, dacă nu rambursează taxa auto în următoarele două - trei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.