Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, după alegerile de la Primăria Chişinău: 'Un stat românesc, capturat în afara UE'

facebook.com
tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, critică în termeni duri alegerile de la Primăria Chişinău, din Republica Moldova. Acesta a scris pe Facebok că, în opinia sa, Republica Moldova este un stat românesc capturat în afara UE.

"De ce au fost invalidate alegerile de la Chișinău?

Un stat românesc capturat în afara UE. Asta este R. Moldova astăzi. În România, deși PSD face tot ce își dorește pentru a controla în totalitate instituțiile statului, călcând în picioare democrația, încă se mai mimează, totuși, un dialog cu Departamentul de Stat, Comisia de la Veneția sau alte instituții europene.

La Chișinău însă se aplică principiul lui Stalin fără a mai mima nimic. Nu contează cine votează, contează cine numără voturile, iar cum rezultatul îi este potrivnic,

le invalidează.

Invalidarea alegerilor de la Chișinău arată cât de mare este frica de schimbare. Plahotniuc și Dodon sunt gata să facă orice pentru a nu scăpa de sub control politic cel mai mare oraș românesc după București.

Cu toate acestea, de acum încolo, nimeni nu va mai putea opri valul creat al schimbării. Tot răul spre bine. Sunt convins că în toamnă, la alegerile parlamentare, populația va sancționa aceste abuzuri pe principiul: “nu puteți voi fura cât putem noi vota”, a scris preşedintele PMP, Eugen Tomac, pe Facecook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.