Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac de la PMP, atac dur la adresa Puterii: Mergeţi, dragi pesedişti, şi explicaţi-le românilor de ce le-aţi tăiat din salarii

Eugen Tomac

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi parlamentarii din coaliţia majoritară trebuie să le explice românilor de ce s-au trezit cu salarii mai mici şi nu mai mari, a declarat luni liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac. "Stimată doamnă ministru, nu o să vă aduc nici laude, nici înjurături, pentru că realitatea pe care o trăim cu toţii astăzi o resimt cel mai bine cei din PSD. Cei din PSD trebuie să meargă să se întâlnească cu membrii lor, cu românii, să le spună de ce, deşi li s-a promis că li se vor mări salariile, dascăli, medici, funcţionari cu funcţii de conducere s-au trezit la sfârşitul acestei luni cu salarii mai mici, nu mai mari. Este responsabilitatea dumneavoastră, doamnă ministru, şi a parlamentarilor din majoritate să explice românilor de ce, dacă au mai multe contracte de colaborare, trebuie să vină cu bani de acasă", a spus Eugen Tomac, la dezbaterea moţiunii "Lia Olguţa Vasilescu - ministrul minciunii şi al injustiţiei sociale".

El a adăugat că ministrul Muncii trebuie să explice "de ce măsurile neinspirate, proaste, luate într-o perioadă de creştere economică, au adus la situaţia de astăzi. "Deci mergeţi dragi pesedişti şi explicaţi-le românilor, membri PSD, de ce le-aţi tăiat din salarii", a mai spus Tomac, anunţă Agerpres.

Camera Deputaţilor a dezbătut luni moţiunea simplă "Lia Olguţa Vasilescu - ministrul minciunii şi al injustiţiei sociale", iniţiată de PNL, urmând ca votul final să fie dat în şedinţa de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.