Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac dezminte că PMP l-a susținut pe George Simion: 'Trupa pe care a băgat-o în Parlament a devenit o portavoce a Kremlinului în România'

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul Eugen Tomac a respins joi seara la B1 TV, speculațiile că PMP l-a sprijinit în trecut pe George Simion, președintele AUR.

Mai mult, acesta a spus că George Simion a adus în parlament politicieni care sunt “portavoci ale Kremlinului”, precum Diana Șoșoacă:

“Cred că în această viață dacă am stat de trei ori la aceeași masă cu George Simion este destul. Președintele Traian Băsescu a militat deschis ca relația dintre cele două maluri ale Prutului să intre în normalitate.

Pe atunci tânărul Simion încerca, cel puțin așa l-am întâlnit eu să promoveze o serie de acțiuni civice pe linia apropierii dintre românii de pe cele două maluri ale Pruturi”.

Eugen Tomac a comentat și imaginile în care George Simion apare alături de fostul președinte Traian Băsescu: “Imaginile sunt de la o întâlnire pe care domnul președinte Traian Băsescu a avut-o cu câțiva vizitatori din Republica Moldova.

Comportamentul pe care l-a avut George Simion ulterior când a decis să facă pasul spre politică este contrar tuturor credințelor mele și ale PMP. Credem că dialogul, argumentele sunt soluțiile pentru o societate democratică, nu galeria politică. Toată trupa pe care a băgat-o în Parlament de la Șoșoacă și alții a devenit o portavoce a Kremlinului în România”, a spus Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.