Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac îi acuză pe protestatarii din fața Parlamentului că fac jocul Rusiei: 'Conservele își joacă perfect rolul pentru care au fost create și susținute'

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac este de părere că protestatarii din fața și curtea Parlamentului fac jocul Federației Ruse. Tomac le recomandă românilor să fie vigilenți la asemenea manifestări.

„Conservele Rusiei au devenit foarte active în această perioadă.

Protestează, instigă la ură, acuză Uniunea Europeană și NATO, vandalizează “întâmplător” mașinile misiunilor diplomatice ale SUA și Japoniei.

Într-un cuvânt, își joacă perfect rolul pentru care au fost create și susținute.

Păcat că unii români nu văd decât ce le convine din acest film, creat cu scopul de a produce haos și neîncredere în statul român”, a spus europarlamentarul Eugen Tomac.

Context

Un protest împotriva certificatului verde a avut loc marți, în fața Parlamentului. Protestatarii au reușit cumva să intre în curtea instituției și să vandalizeze mașinile unor ambasade, inclusiv cea a SUA.

Un număr de 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 198.800 de lei, au fost aplicate până în prezent în urma protestului de marţi de la Palatul Parlamentului.  De asemenea, Poliția a întocmit două dosare penale în acest caz, unui tânăr de 23 de ani și unui bărbat în vârstă de 52 de ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.