Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac propune excluderea din PMP a consilierului implicat în scandalul din Mogoșoaia

Europarlamentarul Eugen Tomac anunță vineri că va propune în partid excluderea consilierului local acuzat de agresarea unei consiliere USR.

  • „În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu colegii din conducerea PMP, am luat decizia de a propune, la ședința din 31 ianuarie, excluderea din Partidul Mișcarea Populară a domnului Dinu Gheorghe, consilier local al comunei Mogoșoaia, județul Ilfov. Un ales local trebuie să reprezinte interesele comunității, iar un asemenea comportament nu poate fi tolerat în rândurile unui partid european, membru PPE”, a scris Tomac, vineri, pe Facebook.

PNL Ilfov a anunţat că Valentin Ene, consilier local în Mogoşoaia, a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei în scandalul legat de consiliera locală USR Mogoşoaia agresată de doi consilieri.

Poliţiştii oraşului Buftea s-au sesizat din oficiu pentru infracţiunea de ultraj şi au întocmit dosar penal în cazul consilierei USR PLUS agresată în cadrul şedinţei Consiliului Local Mogoşoaia.

"Menţionăm faptul că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, urmărirea penală fiind în competenţa procurorului de caz", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

USR PLUS Mogoşoaia a anunţat, joi seară, că Felicia Ienculescu-Popovici a depus plângere la poliţie după ce ar fi fost agresată fizic de către un reprezentant al PNL şi unul al PMP în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local.

"Seara aceasta, colega noastră Felicia Ienculescu-Popovici a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Valentin Ene a ameninţat-o că 'şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile'. A fost depusă plângere penală la Poliţie, aşteptăm ca autorităţile să investigheze cât mai repede aceste fapte reprobabile. Contextul este dat de recentele investigaţii de presă despre Sectorul 0, iar evenimentul s-a petrecut la şcoala din Mogoşoaia, în timpul unei şedinţe de comisie din Consiliul Local", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a filialei USR.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, ca instituţiile pe care le conduce să iniţieze o anchetă şi să-i ofere protecţie Feliciei Ienculescu-Popovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.