Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, reacție virulență: 'Nu mai merge, Dodon! Trebuie să înțelegi că de această dată Moscova nu te va putea salva'

PMP
Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, se declară convins că „premierul Chicu de la Chișinău a fost împins de Dodon să atace România și Uniunea Europeană”. „Nu mai merge, Dodon! Trebuie să înțelegi că de această dată Moscova nu te va putea salva” a adăugat Tomac.

Citește și: Medici rezidenți și studenți Erasmus, suprinși de pandemie în străinătate, aduși în țară

Am fost convins că premierul Chicu de la Chișinău a fost împins de Dodon să atace România și Uniunea Europeană.

Dovada a apărut aseară, când Igor Dodon, în disperarea lui, a întărit personal atacul, exprimându-și nemulțumirea față de ”unii europarlamentari”.

Înțeleg că Dodon este agitat până la cer pentru că singurii oficiali care îl mai vizitează sunt parlamentarii din Rusia și Coreea de Nord. Dar mai există un motiv real pentru care sluga lui Putin a devenit tot mai speriat și încearcă să readucă în dezbaterea publică electorală de peste Prut un subiect fals: frica de români.

Nu mai merge, Dodon! Trebuie să înțelegi că de această dată Moscova nu te va putea salva. Ancheta ce te paște te va scoate din joc și nu vei mai candida pe 1 noiembrie.

R. Moldova va avea alegeri fără un trădător pe lista candidaților, iar acest scenariu te scoate din minți. Nu ești singurul politruc folosit de Kremlin. Au mai fost și alte slugi înaintea ta la Chișinău și la Tiraspol. Au sfârșit la fel...”, se arată pe pagina de Facebook a lui Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.