Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: Rusia a mizat pe doi cai morți, comunistul Voronin și perdantul disperat Dodon

facebook
Eugen Tomac

"Rusia și-a cam epuizat resursa umană, a mizat pe doi cai morți: comunistul Voronin și perdantul disperat Dodon." a scris, miercuri, pe propria pagină de Facebook, Eugen Tomac.

'A început toată lumea pricepută la Basarabia să susțină o prostie fără margini, la Chișinău a câștigat un partid antirus pentru că Rusia nu s-a implicat.

Nu, dragilor părerologi. Rusia s-a implicat, doar că de data aceasta a ieșit la suprafață ceva ce nici strategilor de la Kremlin nu le-a venit să creadă, și anume că a explodat mămăliga românească și nu a mai crezut în lozinci, propagandă și amenințări. Când trăiești cu Armata a 14-a în coastă 30 de ani, o vezi deja ca pe un mobilier și o ignori.

Rusia și-a cam epuizat resursa umană, a mizat pe doi cai morți: comunistul Voronin și perdantul disperat Dodon.

Nu Rusia i-a împins pe oameni la urne, ci disperarea și dezamăgirea de tot ce se întâmpla la est de Prut, iar liderul din reședința prezidențială de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău a simțit ce vor oamenii și asta a oferit: anticipate și un partid controlat de ea.

Restul sunt opinii pe lângă subiect, ceea ce nu înseamnă că Rusia trebuie minimalizată sau ignorată. Jocul abia intră într-o nouă repriză, iar România va avea doar de câștigat din această nouă reconfigurare a scenei politice din cel de-al doilea stat românesc. Totul e să nu politizăm, ci să lucrăm în interesul națiunii noastre de pe ambele maluri ale Prutului.' a transmis Eugen Tomac în postarea de pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.