Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, șeful PMP, după decizia lui Florin Cîțu: 'Şeful statului ar fi trebuit să asculte aceste propuneri'

Facebook Eugen Tomac
Tomac, Ponta, Barna și Orban

Eugen Tomac spune că PNL trebuie să se trezească la realitate: „Avem datoria să punem capăt oricărei aventuri politice chiar acum”.

Tomac face pe Facebook un apel la responsabilitate şi celeritate pentru instalarea „unui Guvern legitim cu puteri depline care să treacă România peste furtuna îngrozitoare pe care o traversează acum”.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

„PNL trebuie să se trezească la realitate. Avem datoria să punem capăt oricărei aventuri politice chiar acum”, scrie Tomac.

Potrivit acestuia, România nu poate rămâne în zona de incertitudine politică în contextul crizei de sănătate publică şi a problemelor economice extrem de grave generate de aceasta.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

„Trebuie să avem un nou Guvern – azi, mâine, până cel târziu la sfârşitul săptămânii. PMP a propus încă dinainte de desemnarea lui Florin Cîţu un Guvern de uniune naţională sau măcar un Executiv PNL – PMP – USR pentru gestionarea treburilor curente ale ţării până la alegerile la termen. Şeful statului ar fi trebuit să asculte aceste propuneri. Măcar acum, în al treisprezecelea ceas, ar trebui să dea curs recomandărilor noastre”, mai scrie Tomac.

Florin Cîțu și-a depus mandatul de premir desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis a luat act de decizie și va susține o declarație de presă joi.

Citește și: Rareș Bogdan se rupe! Ieșire-fulger: ‘Inadmisibil’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.