Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: Singurul partid care a mers în Parlament cu o lege nouă a sănătăţii este PMP

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat vineri, la Vaslui, că partidul său este singurul din România care a mers în Parlament cu o lege a sănătăţii completă şi care ar rezolva problemele din sistem, anunță AGERPRES.

Tomac a subliniat că deşi traversăm o perioadă dificilă şi o campanie electorală în condiţii de criză sanitară, dincolo de nemulţumiri şi aşteptări, toţi oamenii politici trebuie să conştientizeze că singura soluţie pentru a mişca lucrurile înainte este găsirea unui consens pe temele mari.

"PMP va merge la guvernare cu un mesaj destul de clar. Nu putem lăsa sistemul de sănătate să se afle în acelaşi stadiu şi peste 5 ani şi peste 10 ani şi peste 15 ani. Singurul partid politic din România care a mers în Parlament cu o lege nouă a sănătăţii este PMP. Niciun alt partid nu a mai avut un proiect de lege privind reforma totală a sănătăţii. Au existat mici cârpeli pe ici pe colo, dar singurul partid politic din această ţară care a venit cu o lege elaborată de cei mai buni specialişti pe care îi avem în managementul sănătăţii este PMP. Legea este în Parlament, este depusă de PMP (...), n-au făcut-o politicienii. Este o lege de peste 300 de pagini şi cheia în această lege este să depolitizăm întregul sistem de sănătate, pentru că doar aşa putem face performanţă şi avea un sistem sigur, cu servicii de calitate şi un sistem în care românii să aibă din ce în ce mai multă încredere", a afirmat liderul PMP.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Eugen Tomac a apreciat faptul că Organizaţia PMP Vaslui a tratat cu deschidere propunerea sa de a include pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare români de dincolo de Prut şi a spus că atât candidatul care deschide lista PMP Vaslui pentru Camera Deputaţilor, Oleg Bodrug, fost vicepreşedinte al Parlamentului Republicii Moldova, cât şi vasluianul Romulus Buhăescu, aflat pe prima poziţie pentru Senat, au şanse să câştige un loc în legislativ.

Liderul PMP București, deputatul Sebastian Moise, a spus că prin astfel de semnale partidul său arată deschiederea față de Diaspora mult mai mare decat o au competitorii electorali mai mari care doar clamează grija pentru românii plecati afara pe când PMP acționează clar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.