Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac:În perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a, Marea Britanie a fost de partea bună a istoriei

facebook.com
Eugen Tomac

În toată perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a, Marea Britanie a fost de partea bună a istoriei și a luptat activ împotriva tuturor formelor de tiranie și expansiune militară, luptă atât de relevantă astăzi, afirmă europarlamentarul PMP Eugen Tomac, după decesul Reginei, anunță Mediafax.

„Sfârșitul unei ere. Am aflat cu tristețe vestea dispariției dintre noi a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Vreme de 70 de ani de domnie a Reginei, Marea Britanie a fost un exemplu de democrație occidentală către care ne-am uitat cu speranță. Poate nu întâmplător, primul premier britanic în timpul domniei acesteia a fost Winston Churchill, un nume tot mai des evocat ca exemplu de urmat în vreme de război. În toată perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a, Marea Britanie a fost de partea bună a istoriei și a luptat activ împotriva tuturor formelor de tiranie și expansiune militară, luptă atât de relevantă astăzi. Regina va rămâne pe veci în istorie”, transmite europarlamentarul Egugen Tomac, președintele PMP.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reședința sa din Scoția, unde s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani și se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.