Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugenie Bouchard o laudă pe Bianca Andreeascu: 'E o jucătoare bună'

Sports Illustrated
Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard a vorbit despre ascensiunea pe care Bianca Andreescu o inregistreaza in ultima perioada. Bouchard a afirmat ca se bucura ca jucatoarea cu origini romanesti are rezultate bune deoarece va lua o parte din presiunea din Canada de pe umerii sai. "Cred ca Bianca este o jucatoare buna. M-am antrenat putin saptamana trecuta la Washington, unde a avut un parcurs bun. Sincer, ma bucur ca a aparut. Acum poate cara altcineva pe umeri povara Canadei.

E important sa stii sa gestionezi presiunea, sa o simti, dar sa stii si cand sa te relaxezi. Ar fi placut ca acum media sa nu mai puna presiune pe mine", a spus Bouchard intr-o conferinta de presa.

Bianca Andreescu este nascuta in Canada din parinti romani. Ea a facut tenis pentru o scurta perioada in tara noastra, dar s-a dezvoltat sportiv in Canada si a ales sa reprezinte aceasta tara. Este considerata o mare promisiune a tenisului feminin, iar acum ocupa locul 144 in clasamentul WTA, conform ziare.com. Andreescu are in cariera trei titluri in circuitul ITF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.