Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020 - Cristiano Ronaldo, încrezător în şansele Portugaliei

cristiano ronaldo portugalia

Starul naţionalei de fotbal a Portugaliei şi căpitanul ei, Cristiano Ronaldo, a afirmat că echipa are un ''potenţial uriaş'' chiar dacă media de vârstă este sub cea a echipei care a câştigat EURO 2016, dar a menţionat că valoarea se va vedea pe teren, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Portugalia va debuta la turneul final al EURO 2020 marţi, la Budapesta, contra Ungariei.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Cristiano Ronaldo a salutat faptul că publicul are acces, chiar dacă într-un număr limitat, pe stadioanele EURO 2020. ''Este foarte bine. Cred că stadioanele ar trebui să fie pline. Dar, din păcate, nu noi jucătorii decidem. Ştim că situaţia pandemică provoacă o mulţime de constrângeri, dar nouă, ca jucători, ne-ar plăcea să vedem stadioanele pline cu fani'', a spus portughezul.

În context, el a arătat că deşi naţionala lusitană se confruntă cu o absenţă din cauza Covid-19, Joao Cancelo, acest lucru nu influenţează moralul fotbaliştilor. ''Nu credem că este ceva care ne afectează în mod deosebit. Sigur, îmi pare rău pentru Cancelo că ratează turneul, dar jucătorii sunt liniştiţi. Nici măcar nu discutăm despre acest aspect. Trebuie să ne obişnuim să trăim cu asemenea situaţii din păcate, dar acum coechipierii mei sunt concentraţi asupra meciului'', a punctat Ronaldo.

El a adăugat că important este ca Portugalia să înceapă ''cu dreptul'' competiţia şi să câştige partida cu Ungaria.

''Cred că la o asemenea competiţie, cum este turneul final al EURO, important este să începi prin a câştiga primul meci'', a opinat Ronaldo.

Portugalia, campioana continentală en titre, face parte din ''grupa morţii'' la turneul final şi va debuta pe 15 iunie, contra Ungariei, la Budapesta. Următorul său meci va avea loc pe 19 iunie, la Munchen, împotriva Germaniei, pentru ca în al treilea meci din grupă să înfrunte campioana mondială Franţa, pe 23 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.