Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Fanii ar trebui să-l încurajeze pe Morata, spune mijlocaşul spaniol Pedri

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Mijlocaşul naţionalei de fotbal a Spaniei, Pedri, spune că fanii ar trebui să încerce să-i ridice moralul atacantului Alvaro Morata în loc să-l huiduie, după ce acesta a ratat o ocazie uriaşă luni seara, în meciul cu Suedia, în grupa E de la turneul final al EURO 2020, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Spania şi Suedia au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, pe Stadionul La Cartuja din Sevilla. Morata a mai fost huiduit de fani şi într-un meci amical fără goluri, cu Portugalia, la Madrid, la începutul lunii iunie, iar luni seara scena s-a repetat.

''Este mult mai bine să joci atunci când fanii te aplaudă decât atunci când te huiduie mai degrabă decât să te huiduie. Aş prefera să mă gândesc însă la oamenii care ne încurajează, care ne susţin. Ştiu că Morata este rezistent, are un psihic puternic, sunt convins că golurile vor veni'', a spus Pedri.

Potrivit mijlocaşului spaniol, este esenţial ca Spania să câştige cea de-a doua partidă din grupă, de sâmbătă, contra Poloniei, echipa lui Lewandowski fiind învinsă luni de Slovacia cu 2-1. ''Sunt sigur că Morata va înscrie în al doilea meci'', a punctat Pedri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.