Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Fostul selecţioner al Danemarcei crede că semifinala cu Anglia se va decide în jocul pe aripi

logo EURO 2020

Jocul de atac pe aripi va decide câştigătoarea semifinalei Danemarca - Anglia la EURO 2020, a opinat fostul selecţionerul echipei daneze din perioada 2016 şi 2020, norvegianul Age Hareide, pentru Reuters.

Hareide, 67 ani, a calificat selecţionata Danemarcei la EURO 2020, dar contractul lui a expirat la mijlocul anului trecut şi a fost înlocuit de Kasper Hjulmand, actualul selecţioner.

''Ambele echipe au mai mult sau mai puţin acelaşi joc, cu trei fundaşi centrali şi extreme. Cred că bătălia de pe flancuri va fi foarte importantă, între Kyle Walker şi Luke Shaw de la Anglia, respectiv Joakim Maehle cu Daniel Wass sau Jens Stryger Larsen de la Danemarca. Cred că bătălia va fi câştigată de puterea ofensivă de pe aripi. Ambele echipe au un bloc defensiv cu trei fundaşi centrali şi doi mijlocaşi în faţa lor. Mijlocaşii danezi Hojbjerg şi Delaney sunt foarte puternici. Au tehnică, forţă, condiţie fizică pentru a acoperi apărarea daneză, aşa că jocul pe aripi va fi crucial pentru atacul Danemarcei'', a spus Hareide, care o antrenează în prezent pe Rosenborg.

Hareide, căruia pandemia de coronavirus i-a răpit şansa de a fi prezent la EURO 2020, a spus că se va retrage din fotbal la finalul acestui sezon al ligii norvegiene: ''În această pandemie oamenii şi-au pierdut slujbele, vieţile, trebuie să gândeşti în acest mod. Sunt norocos că am antrenat Danemarca atâţia ani şi le doresc tot binele băieţilor, pentru că am o relaţie foarte bună cu ei''.

Anglia şi Danemarca se înfruntă miercuri în a doua semifinală a EURO 2020 programată pe arena londoneză Wembley. Învingătoarea va juca finala cu Italia, pentru trofeu, în data de 11 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.