Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020 - Autorităţile ruse 'nu se tem' de Covid-19

Euro 2020
Euro 2020

Autorităţile ruse au dat asigurări, sâmbătă, că au luat toate măsurile necesare împotriva coronavirsului, în vederea meciurilor de la EURO 2020 care vor avea loc la Sankt Petersburg, unde numărul infectărilor a înregistrat o creştere pe parcursul acestei săptămâni.

"Suntem siguri că am luat toate măsurile de siguranţă împotriva Covid-19 şi nu ne temem", a afirmat Alexei Sorokin, directorul Comitetului rus de organizare.

Sankt Petersburg, fosta capitală imperială rusă, va găzdui şase meciuri din faza grupelor EURO 2020, în luna iunie, precum şi un sfert de finală, pe 2 iulie, pe principalul său stadion, informează AFP, citat de Agerpres..

Organizatorii au indicat sâmbătă că gradul de ocupare a locurilor arenei va fi limitat la 50%, iar suporterii care vor să asiste la partide urmează să prezinte un test negativ la Covid-19 efectuat recent şi vor fi nevoiţi să poartă mască în tribune.

Totodată, suporterii veniţi din străinătate vor putea intra în Rusia fără vize pentru a asista la meciuri, conform autorităţilor ruse.

Sorokin a făcut aceste declaraţii într-un moment în care cazurile de Covid-19 sunt în creştere la Sankt Petersburg, în ultimele zile. Oraşul a înregistrat peste 800 de noi infectări zilnice, vineri şi sâmbătă, o premieră de la finele lunii martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.