Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Vrem să atacăm şi să fim creativi împotriva Angliei, declară selecţionerul Danemarcei

www.by433.com
Euro 2020 logo

Imensa susţinere populară de care se bucură Danemarca îi oferă "energie suplimentară" înaintea duelului cu Anglia din semifinalele EURO 2020 la fotbal, programat miercuri seara la Londra, a declarat selecţionerul danez Kasper Hjulmand, care refuză eticheta de outsideri, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Sprijinul pe care l-am primit ne-a oferit energie suplimentară pentru a disputa un astfel de meci. Este emoţionant, puternic, aşa că vreau să mulţumesc din nou. Vom înfrunta o mare echipă a Angliei, pe care o respect foarte mult. Omologul meu Gareth Southgate a făcut o treabă bună. Este o echipă bună, cu multe calităţi, multă unitate şi jucători cu experienţă. Vom înfrunta o echipă foarte puternică, dar şi noi suntem o echipă puternică şi credem în noi înşine. Abordăm acest meci cu mare entuziasm şi speranţă. Cert este că vom da totul din nou, încă o dată. Credem cu adevărat că îi va fi greu Angliei să ne învingă. Vrem să câştigăm", a declarat Hjulmand în cursul unei conferinţe de presă.

"Încercăm să preluăm iniţiativa, indiferent de echipa care se află în faţa noastră. Vrem să jucăm cu curaj şi să înscriem primii. Nu suntem, în mod evident, favoriţi, dar mentalitatea noastră nu constă în producerea unui fotbal de outsideri, doar de a te apăra şi spera. Nu ne considerăm ousideri, vrem să atacăm şi să fim creativi. Ideea este să nu te uiţi la adversar şi să-ţi spui: 'oh, aceşti băieţi sunt mai buni decât noi''', a adăugat selecţionerul danez.

Kasper Hjulmand a precizat că Danemarca va juca împotriva Angliei şi pentru mijlocaşul Christian Eriksen, victima unui atac de cord în primul meci al echipei sale la EURO 2020.

"El este cu noi şi noi jucăm mereu pentru el şi cu el, nu este nicio îndoială în această privinţă. Nu este un avantaj să joci fără Christian, însă ceva s-a petrecut. Sprijinul şi compasiunea oferite de poporul danez ne-au făcut să oferim atât de mult, încă a dat sens luptei noastre. Astăzi, populaţia Danemarcei este strâns legată, tinerii şi vârstnicii. Chiar şi oamenii care nu urmăresc de obicei fotbalul. Aceasta arată ce este mai bun din Danemarca", a mai spus Hjulmand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.