Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euro 2024 – play-off: Adversara României se va alege dintre Islanda şi Ucraina

euro 2024

Echipa naţională a Islandei a dispus joi seara, în deplasare, scor 4-1, de echipa naţională din Israel, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2024. Islanda va juca pentru calificarea la turneul final cu Ucraina, victorioasă cu 2-1 în faţa Bosniei.

Cele două meciuri din care urmează să se aleagă ultima adversară a României, în grupa E a turneului final Euro 2024, s-au disputat la Budapesta şi Zenica. În capitala Ungariei, Israel a fost gazda Islandei şi a reşit să deschidă scorul, în minutul 31, dintr-un penalti transformat de Eran Zahavi. Albert Gudmundsson a egalat în minutul 39, iar Arnor Ingvi Traustason a adus insularii în avantaj, cu un voleu în minutul 42 şi Islanda a intrat cu avantaj minim la pauză. Israelienii au rămas în zece din minutul 73, după eliminarea lui Revivo, cu roşu direct, apoi vedeta lor, Zahavi a ratat un penalti (min. 80), pentru ca Gudmundsson să stabilească rezultatul final, 4-1, cu două goluri înscrise în minutele 83 şi 87, potrivit news.ro.

În Bosnia, înfruntarea dintre Bosnia şi Ucraina a fost una fără mari ocazii şi fără ca meciul să aibă intensitatea necesară, pânăe pe final. Golul gazdelor a picat în repriza secundă, când Matvienko a deviat un balon în propria poartă, la un şut al lui Dedic, în minutul 56, dar oaspeţii au revenit incredibil, prin nou intratul Yaremchuk , în minutul 85, la o greşeală a lui Kolasinac, pentru ca Dovbyk să înscrie golul victoriei în minutul 88..

Finala dintre Ucraina şi Islanda se va disputa pe teren neutru, cu Ucraina gazdă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.