Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe EURO 2016. România – Franța, faza pe politică

Mai sunt câteva ore până la debutul meciului România – Franța, meci ce deschide Campionatul European 2016. Ca atare, chiar dacă titlul poate către asta v-a dus prima dată cu gândul, nu, nu voi face o analiză politică despre situația socio-politică și diferențele dintre Franța și România, ci voi încerca să vă ofer o perspectivă mai amuzantă asupra meciului de diseară, plecând de la atitudinea partidelor politice de la noi, că tot am avut alegeri săptămâna trecută.

PSD:

- tactică de meci: îl ținem pe Keșeru ascuns să nu îl vadă adversarii, exact ca pe Firea în București, și la final oricum e declarat jucătorul meciului.

- declarații la final: Dumnezeu a fost român. Ai, n-ai mingea, tragi la poartă. A fost bine să nu fie rău.

PNL:

- tactică de meci: amețești adversarul, dar și arbitrul, cu 4 schimbări, deși regulamentul spune că ai voie doar 3. Spui că ultima e cea serioasă, deși tocmai ai schimbat un atacant cu portarul. Și ai doi portari pe teren.

- declarații la final: deși am pierdut cu 3-0, meciul a fost câștigat de noi, e cea mai bună înfrângere pe care am suferit-o în istorie.

USB:

- tactică de meci: Nicușor Dan îi ia locul lui nea Puiu pe bancă și contestă practic fiecare fază a meciului. Cere la nesfârșit să se re-numere distanța zidului, poziția mingii. Anunță că nu acceptă golurile și dă în judecata UEFA pentru regulile stupide ale jocului de fotbal.

- declarații la final: Am decis să înființăm, după naționala de fotbal Salvați România și naționala Salvați Europa. Căpitan de echipă, nimeni alta decât Clotilde.

Restul competitorilor politici, gen Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, se antrenează încă pe margine. Iar Cioloș pare că vrea mai mult să îi ia locul lui Iordănescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.