Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputații PĂRĂSESC temporar Parlamentul European din cauza coronavirusului! Rareș Bogdan: 'S-a mai întâmplat cât erau atacuri teroriste'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Lucrările din Parlamentul European vor fi suspendate începând de miercuri, a anunțat europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, motiv pentru care eurodeputații se vor întoarce în țările lor. Liberalul a adăugat că o suspendare a lucrărilor în legislativul european a mai avut loc când au existat atacuri teroriste în țările membre UE.

Citește și: Coronavirusul, combinație letală de SARS și HIV, apreciază cercetătorii din China: 'Sunt afectați plămânii și sistemul imunitar'

„Mâine lucrările din PE  se suspendă. Noi, europarlamentarii,  ne vom întoarce în țară. E un fapt care a mai avut precedent când existau atacuri teroriste în tările din Europa. Atunci s-au mai suspendat lucrările în Parlamentul European”, a declarat Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, la Digi24.

Preşedintele Parlamentului European, italianul David Sassoli, a anunţat marţi că a intrat în carantină voluntară la domiciliul său din Bruxelles ca măsură de precauţie în contextul răspândirii coronavirusului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.