Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul Gabriela Zoană, critici pentru Klaus Iohannis : Trebuie să plece de la Cotroceni

Gabriela Zoană

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana este de parere ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa plece de la Cotroceni, mentionand ca isi doreste un presedinte care sa nu incite la violente sociale.

"Vreau un președinte de țară competent, nu unul letargic. Un președinte care să țină la acest popor și să nu asculte ordinele străinilor în nicio împrejurare.

Vreau ca președintele României să reușească să citească în timp util și să promulge legile care i se trimit de către Parlament, nu unul pe care îl resuscitează consilierii de imagine din când în când, la ore de maximă audiență.

Vreau un președinte care să nu pună în pericol dezvoltarea țării prin blocarea legii bugetului de stat. În acel buget sunt prevăzuți bani de pensii, de alocații și de salarii, dar și sume pentru investiții.

Vreau un președinte de țară care să nu acționezedupă propria agendă electorală, ci după nevoile neamului său.

Vreau un președinte care să nu incite la violențe sociale, care să nu divizeze România în două tabere, în funcție de interesele și afinitățile politiceale fiecăruia.

Vreau un președinte de țară demn de funcția pe care vremelnic o ocupă, un președinte care să gândească și să muncească doar în interesul tuturor românilor.

Vreau un președinte care să nu meargă de joi până marți la schi, pe pârtii, și care să nu blocheze stațiunile românești prin măsurile de securitate aberante prilejuite de vizita sa.

Pentru ca țara să meargă pe termen lung într-o direcție bună, ne trebuie un fundament solid. Ne trebuie un lider în fruntea țării, nu un turist comod. Nu avem nevoie de un pretins neamț la Cotroceni, ci de un român autentic, care să își dorească din toată ființa să servească numai intereselor românilor și ale României.

Nu avem nevoie de un președinte care să facă pași mici într-o direcție greșită, ci de un președinte de țară care să facă pași mari în direcția cea bună.

Îmi doresc un președinte competent, transmite europarlamentarul", printr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.