Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Increderea Guvernului este acordata de Parlament, nu de presedinte

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa îi amintește lui Klaus Iohannis că încrederea Guvernului este acordată de Parlament și acuză faptul că președintele a intrat în campanie pentru alegerile din 2019, motiv pentru care declanșează războaie artificiale și dăunătoare pentru interesul general.

”Președintele Iohannis a declarat astăzi explicit în conferința de presă că avea de gând să iasă oricum în fața presei. Cu alte cuvinte, se pregătise să solicite demisia premierului, fără nicio justificare, ceea ce  este incorect si ignoră rezultatul votului românilor.

Un om politic responsabil nu trebuie sa declanșeze războaie artificiale. Klaus Iohannis a intrat în campania electorală pentru al doilea mandat, dar asta nu scuză acest tip de abordare.

Îi solicit președintelui să își revizuiască atitudinea. Mai este mult până la alegerile prezidențiale. România nu poate trăi de acum încolo în conflict politic pentru că așa vrea președintele Iohannis. Interesul național este mai important decât realegerea sa. Cred ca presedintele se discrediteaza in aceste zile si nu actioneaza asa cum ii face cinste unui sef de stat european. In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul Marii Uniri si in care tara noastra se pregateste de preluarea presedintiei CE, seful statului da dovada ca e ghidat de propriul orgoliu politic si nu de interesele tarii pe care o reprezinta”, a susținut Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.