Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul Răzvan Popa, de la PSD: 'Decizia CCR privind revocarea procurorului șef al DNA trebuie aplicată'

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD, Răzvan Popa, consideră că nu există o altă soluție în afară de aplicarea deciziei Curții Constituționale a României cu privire la revocarea procurorului-șef al DNA. Răzvan Popa subliniază că nu este normal că în spațiul public se face apel la nerespectarea deciziilor CCR.

”Decizia CCR în cazul propunerii de revocare a procurorului șef al DNA trebuie aplicată de președintele Iohannis. Deciziile Curții Constituționale nu sunt facultative. Ele sunt obligatorii și nimeni nu ar trebui să se gândească la nerespectarea acestora. În limitele dreptului la liberă exprimare, îți poți manifesta acordul sau dezacordul cu o decizie a instituțiilor, dar respectarea și aplicarea acestora este obligatorie. Aceasta, cu atât mai mult cu cât vorbim de instanța supremă în materie de constituționalitate.

Citește și: Dezastru pentru H&M! Retailerul de îmbrăcăminte, obligat să se conformeze! Plângeri pe bandă rulantă

Tocmai de aceea, mi se pare îngrijorătoare agresivitate cu care voci recunoscute în spațiul public solicită președintelui să nu respecte o decizie a Curții Constituționale. Aceasta, în condițiile în care în 2012 sau cu alte ocazii aceiași oameni susțineau cu toate forțele infailibilitatea deciziilor CCR. Ipocrizia și dubla măsură sunt însă, din păcate, o constantă a celor din zona de Dreapta” arată Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.