Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europa League - Meciul dintre Molde şi Granada s-ar putea disputa în Ungaria

captura youtube
europa league

Echipa norvegiană de fotbal Molde FK analizează posibilitatea de a disputa în Ungaria meciul împotriva formaţiei spaniole Granada, din cadrul manşei secunde a optimilor de finală ale competiţiei Europa League, în condiţiile în care măsurile sanitare dure impuse în Norvegia pentru combaterea pandemiei de coronavirus împiedică organizarea jocului respectiv în ţara scandinavă, informează EFE.

Nordicii s-au instalat de câteva săptămâni în oraşul spaniol Benidorm, de pe ţărmul Mării Mediterane, unde s-a pregătit pentru meciul din turul anterior al Europa League, cu formaţia germană Hoffeinheim, precum şi pentru noua ediţie a campionatului Norvegiei, care va debuta în aprilie.

Molde a disputat meciul tur cu Hoffenheim pe Estadio de la Ceramica din Villarreal, însă nordicii se gândesc acum să o înfrunte pe Granada în altă ţară, pentru ca gruparea din Primera Division să nu aibă ocazia să dispute ambele meciuri pe teritoriul spaniol.

Meciul tur dintre Molde şi Granada este programat pe 11 martie, pe terenul formaţiei spaniole, în timp ce returul urmează să se dispute în data de 18 martie, pe un stadion care urmează să fie stabilit, iar cea mai viabilă opţiune pare Ungaria, conform oficialilor clubului norvegian.

Molde nu ar putea utiliza din nou Estadio de la Ceramica, la data respectivă, deoarece echipa locală Villarreal va înfrunta pe 18 martie echipa ucraineană Dinamo Kiev, tot în manşa secundă a optimilor de finală din Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.