Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: 'Europa, vreau să te f...!'

Traian Ungureanu

Europarlamentarul roman Traian Ungureanu (PNL) comenteaza situatia hărțuirilor sexuale din Koln intr-un editorial cu titlul "Europa, vreau sa te f...!".

"Mesajul cu adevărat sinistru plecat spre noi din inima Europei nu e scandalul sexual. E scandalul sexual încoronat de complicitatea autorităţilor. Consenul oficial german cere tăcere şi supunere. Poliţia, ziarele, televiziunile, primarii, directorii de şcoală şi atâţia alţi domni şi doamne cu creiere lucind de curăţenie după spălătură au decis că neamul lor e dator să sufere cu plăcere şi în tăcere. Femeile pot fi, adică, violate cu voie de la poliţie, dacă distinşii autori sînt ambasadori ai tradiţiilor afro-arabe şi, cu atît mai mult, dacă sînt refugiaţi. Germania şi atîtea alte state vest-europene trăiesc sub şantaj. Orice protest, orice deget îndreptat spre valul de violuri care bîntuie de la Oslo la Zurich e imediat înregistrat la capitolul rasism sau extremism în prag de fascism. E de datoria organelor publice să nege şi să ascundă faptele. Adevărul e periculos pentru că n-ar face decît să toarne ţiţei (actualmente foarte ieftin) pe foc, stîrnind extremismul", a scris acesta in Adevarul.

"(...) milionul şi ceva de refugiaţi admişi în Germania şi Scandinavia e compus în proporţie de 70% din băieţi şi bărbaţi tineri. Germania refuză să vadă că are sub ochi un val de bărbaţi în carne, oase şi hormoni. Autentic sau nu, un refugiat lasă acasă multe, dar ia cu el cultura, adică obişnuinţele de fiecare zi din ultimele cîteva sute de ani. În lumea din care vin aceşti oameni, orice femeie neîmpăturită în ţoale pînă sub ochi cere să fie violată. Iar o femeie violată e declarată boarfă şi trebuie omorîtă cu pietre de familia sau clanul care îşi recîştigă astfel onoarea. În lumea din care vin aceşti oameni, datina spune că o femeie poate fi posedată pentru că e un obiect cu ţîţe. În cazul fetelor, se poate coborî sub 14 ani – în cazul caprelor şi al oilor, chiar mai jos.În lumea noastră, barbaria sexuală e împotriva legii. În lumea din care vin aceşti oameni, barbaria sexuală nu e împotriva legii. E legea. Asta trebuiau să ştie meticuloşii germani (...) Un lucrător de la un centru de primire de lîngă Munchen a spus-o pe şleau, ca să înţeleagă tot neamţul: sîntem cel mai mare bordel din Bavaria!", mai spune europarlamentarul PNL.

"Acum 10 ani, faimosul teoretician rus V. Putin declara că prăbuşirea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare catastrofă a secolului. Copilării! Titlul a fost cucerit de altcineva. Dna Merkel şi invitaţia ei la migraţie liberă în Germania sînt cea mai mare catastrofă a secolului", consideră Traian Ungureanu.

Vezi si: Busoi, 'linșat' după o conferință de presă

Vezi si: Familia regala, disparitie fara urma

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.