Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD, după audierea lui Liviu Dragnea la DNA: Trebuie să DEMISIONEZE

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea iesire DNA

Europarlamentarul Cătălin Ivan transmite un mesaj tranșant pentru PSD și Liviu Dragnea, după vizita partidului la DNA. Ivan susține că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze de urgență din toate funcțiile pe care le deține.

Citește și: DNA face PRĂPĂD în familia lui Dragnea. Fiul şi fosta soţie, pe lista procurorilor

”Dupa vizita de astazi la DNA a lui Liviu Dragnea, nu pot sa spun decat ca sper, desi nu sunt multe sanse, ca acesta sa nu traga tot partidul intr-o aventura din care nu-si va mai reveni niciodata. 
Ma intereseaza prea putin soarta lui Liviu Dragnea. Nu stiu si nici nu sunt in masura sa judec daca este vinovat sau nu. Spun doar ca, in orice tara civilizata, un lider politic de anvergura sa, cu pozitiile cheie pe care le ocupa in statul roman, ar face un pas in spate. Sunt convins ca nu se va intampla si ca va folosi PSD drept scut pentru a-si rezolva problemele personale. 
Simt nevoia sa repet, Dragnea a fost foarte multi ani omul sistemului. A fost ajutat si protejat de acel stat paralel cu care zice ca se lupta acum. 
Din pacate, PSD si-a creat o mare vulnerabilitate alegand in 2015 un presedinte santajabil, dispus oricand la concesii de orice fel pentru cativa ani de libertate in plus. Am fost vanduti cu totii, uneori bucata cu bucata, alte dati la pachet. 
Ma tem ca nota de plata pe care o va plati PSD va fi uriasa. Am convingerea ca vor fi consecinte negative imense si pentru Romania in egala masura. 
Fac apel totusi, in final, la o minima decenta si urma de responsabilitate si ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze atat din fruntea PSD, cat si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor”, susține Cătălin Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.