Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD îl ia peste picior pe reprezentantul lui Iohannis: Soluția e simplă. Șeful e la ski, Guvernul e cu treabă. Revine de pe pârtie și semnează!

facebook.com/ Andi Cristea
Andi Cristea

Europarlamentarul PSD, Andi Cristea, îi răspunde consilierului pe probleme economice al președintelui Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook în care ironic îi amintește ce în zilele acestea Guvernul e ocupat cu Președinția UE, iar șeful său e la ski. Soluția ar fi una simplă:

Vezi și: Avertisment GRAV de la Cotroceni: Calculele noastre arată că NU vor fi bani pentru plata pensiilor în 2019 (Video)

”Domnule consilier prezidential, solutia e simpla si e la dvs: Presedintele revine de la ski si semneaza, banii vin la oameni.

Sustenabilitate si necesar au existat si in anii anteriori, vor fi si anul acesta. Un Presedinte fara griji nu ar trebui sa se ingrijireze fara nevoie.

Vezi și: Germanii o bagă pe Viorica Dancilă între cele mai puternice 12 femei ale lumii FOTO

Daca dati un google cu Klaus Iohannis ski pe perioada decembrie 2018-martie 2019 veti intelege de ce Guvernul e ocupat cu ro2019eu si altii au dovezi clare de alte griji.”, susține europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.