Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD: Juncker a afirmat în mod repetat că România este pregătită pentru președinția Consiliului UE

arhiva personala
Razvan Popa

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a transmis, sâmbătă, că fiecare reprezentant al României, indiferent de culoarea politică, are responsabilitatea să contribuie la un mandat de succes al României în fruntea Consiliului UE, președinție pe care autoritățile de la București o vor prelua de la 1 ianuarie 2019.

„Inconsecvența in declaratiile unor lideri ai opoziției, a președintelui Iohannis, chiar a unor lideri europeni, se înscriu într-o notă politicianistă și, în orice caz, nu servesc intereselor României”, se arată într-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO de europarlamentarul PSD Răzvan Popa.

”Mai sunt câteva zile până când România va prelua deplin președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Fiecare reprezentant al țării noastre are datoria să se asigure că acest mandat va fi unul de succes. România este pregătită să exercite acest mandat, iar următoarele șase luni vor demonstra acest lucru. Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a afirmat în mod repetat că România este pregătită pentru acest moment. Reamintesc faptul că premierul României, Viorica Dăncilă, în mod repetat, a făcut apel la consens și responsabilitate, pentru această perioadă care ne poate defini imaginea în fața partenerilor europeni. Dublul limbaj al unor politicieni care ba recunosc acest lucru, ba din motive politicianiste, afirmă altceva, în funcție de context și interese mărunte, nu este în favoarea României. Fac apel la toți politicienii din opoziție să fie responsabili și să își facă datoria. Orice alt tip de atitudine înseamnă un sabotaj la adresa intereselor României”, mai spune Popa.

Citește și - Replică din Guvern pentru Juncker: A pus bine diagnosticul, dar cred că a privit in oglindă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.