Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD: 'Mediocritate și impostură în Guvern au fost atunci când Ioan Rus a fost numit ministru la Transporturi'

arhiva personala
Razvan Popa

Ioan Rus, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, este contrat de europarlamnentarul PSD Răzvan Popa, după ce liderul aşa-numitului Grup de la Cluj a afirmat că PSD promovează mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional.

"Mediocritate și impostură în Guvern au fost atunci când Ioan Rus a fost numit ministru la Transporturi. Pentru cei care nu își mai aduc aminte . „Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevasta-sa curvă ", spunea în 2015, la un post public de televiziune, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Ioan Rus.

În afară de jignirile aduse românilor din diaspora și familiilor lor, poate sa spună public despre vreun proiect început si dus la bun sfârșit?

Autointitulat „lider al grupului de la Cluj", un fel de „ceva” care a produs „nimic”, are totuși o singură calitate: ascultă ordinele primite fără să gândească.

Dar am și o întrebare pentru cei din sistem: La ce vârstă vă pensionati ? Nu de alta, dar se simte nevoia unui refresh, sunteți previzibili și depășiți!", scrie Popa pe Facebook.

Ioan Rus, în prezent membru al Pro România, a lansat miercuri un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea și anunță noi plecări din PSD.

CITEȘTE ȘI: Medicina naturistă în alimentaţia zilnică: Alimentele care te scapă de pastile

”Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene", a afirmat Rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.