Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentara Maria Grapini: 'Chișinăul merită un Primar ca Alexandra CAN!'

maria_grapini1

Comisia Electorală Centrală din Republica Moldova a stabilit data de 20 mai drept cea a scrutinului electoral anticipat, pentru alegerea primarului orașului Chișinău. Acesta va fi ales pentru o perioadă de un an. Fotoliul de primar al Chișinăului a rămas liber după ce Dorin Chirtoacă, suspendat din cauza dosarelor penale, și-a dat demisia pe 16 februarie.

Umanista Maria Grapini, apropiată de oamenii din Republica Moldova, din perspectivă oficială, dar și ca susținătoare a cauzelor educaționale și sociale, artistice și culturale din țara de care ne leagă o istorie întreagă, a transmis, vineri, 27 aprilie, un mesaj important, o poziționare clară, în avanpremiera scrutinului din Chișinău.

Europarlamentara PPU o susține cu toată convingerea, cu argumente serioase și onorante, pe Alexandra CAN. “Dincolo de luptele politice si influențele externe, o recomand pe Alexandra, pentru că o cunosc foarte bine: ca om, din punct de vedere profesional, moral, din cel al experienței acumulate în funcțiile avute. Ca membru în Delegația PE pentru Republica Moldova, sunt interesată să fie ales un proeuropean, care să ajute la mersul Moldovei pe drumul pe care a pornit – acela de a fi în marea familie europeană! Alexandra este un model civic și cred că atât Chisinăul, cât și Republica Moldova ar avea de câștigat cu un asemenea om la conducerea capitalei! Poate a venit timpul ca și în Moldova capitala să fie condusă de o femeie!

Alexandra a pornit de jos, a învățat mult, a muncit și mai mult, este antreprenor-director general la o companie importantă din Chișinău, a fost lider de sindicat, ministru, este președinta Patronatului Industriei Ușoare din Moldova, este un om complex, format frumos și profesionist! Cunoaște bine importanța comunicării, a lucrului în echipă, are exigența unui om de afaceri, abilitatea administrării bugetelor și înțelege necesitatea asumării deciziilor, atunci când acestea se cer! Pentru Chișinău, un asemenea primar ar fi o garanție a succesului! O susțin și recomand, din toată inima!” – a declarat umanista Maria Grapini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.