Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Andi Cristea îl apără pe Teodorovici: 'Dacă nu i-ar fi păsat de români, nu ar fi ajutat la revenirea economică a ţării'

andi cristea

Europarlamentarul PSD Andi Cristea îl apără pe ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovoci, după ce acesta a lansat ipoteza limitării dreptului de muncă în alte ţări.

"Ministrul Finantelor nu e o pozitie de om iubit, nici in general nici in Romania. Banii nu sunt niciodata destui, iar periodic pronunti cuvantul taxe si impozite. Eugen Teodorovici a fost si este insa un ministru de succes in perioada de recuperare de dupa austeritate si merita macar un lucru: sa nu fie scos din context si sa fie ascultat. Daca nu i-ar fi pasat de romani, nu ar fi ajutat la revenirea economica a tarii. Nu se schimba nimic in regimul de lucru al romanilor din strainatate. Important e sa sprijinim revenirea acasa si munca romanilor pentru economia Romaniei", scrie Andi Cristea pe Facebook.

Declaraţia eurodeputatului vine ca reacție la faptul că ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, marți, că le-a propus miniștrilor de Finanțe din Uniunea Europeană ca fiecărui muncitor să îi fie limitat dreptul de a lucra într-o țară, respectiv să se poată face doar pe o anumită perioadă. Oficialul de la Finanțe a susținut că a ridicat problema aceasta la nivelul colegilor săi, miniștrii de finanțe din Europa.

De asemenea, Teodorovici a precizat că, spre deosebire de țările din Vest care au nevoie de o schemă contra șomajului, țările din Est, inclusiv România au nevoie de o schemă de reîntoarce a muncitorilor care au migrat, astfel că și aici abordarea trebuie să fie diferențiată pentru a asigura un echilibru.

CITEȘTE ȘI: Rezultate uimitoare: Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci în fiecare zi ghimbir, timp de o lună .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.