Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Daniel Buda: Firmele cu alimente care au dublu standard trebuie să plece din România

click.ro
maioneza alimente

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicită Guvernului să îşi dea concursul pentru identificarea firmelor care produc alimente cu un dublu standard, precizând miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că firmele respective "trebuie să plece deîndată din România".

El a explicat că la nivelul Comisiei Europene s-au alocat fonduri pentru identificarea produselor care au o anumită calitate pentru ţările din vestul Europei şi o altă calitate pentru estul Europei, şi a cerut guvernului implicare.

"Fac un apel public guvernării PSD-ALDE de a-şi da concursul către Comisia Europeană în ce priveşte identificarea alimentelor care au un dublu standard, comparativ cu alimentele care se vând în statele din vestul Europei. Comisia Europeană, şi la solicitarea mea, şi a altor colegi, şi a altor state, a înţeles că este o problemă majoră în această zonă, a înţeles că sunt într-adevăr produse care au un standard dublu în vestul Europei comparativ cu cele din estul Europei şi a alocat resurse financiare în vederea identificării şi evident pe urmă vom reveni cu o legislaţie, dar este nevoie de un parteneriat cu statele membre. De aceea solicit guvernării PSD-ALDE de a fi productivă în acest parteneriat astfel încât să putem identifica alimentele care au standard dublu şi în acelaşi timp, evident, legislaţia o s-o facem la nivel european, şi acele firme, în opinia mea, trebuie să plece deîndată din România. Nu au ce să caute în România atâta timp cât vin cu produse alimentare cu un dublu standard", a spus Daniel Buda preluat de agerpres.

Europarlamentarul are programată miercuri o vizită la mai multe ferme din judeţul Satu Mare.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.