Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Emilian Pavel cere menținerea fondurilor de coeziune

europarlamentariisd.ro
europarlamentar PSD Emilian Pavel

Într-un discurs susținut în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, europarlamentarul Emilian Pavel (PSD) a cerut celorlalți deputați europeni să suțină în viitorul exercițiu bugetar un nivel al fondurilor de coeziune similar, sau superior celui actual.

Citeşte şi: Finanţiştii britanici anunţă DEZASTRUL în România: Reformele Guvernului reduc semnificativ pensiile pentru 7 MILIOANE de angajaţi

Deputatul român le-a spus colegilor săi că realizarea politicilor de coeziune – cele care își propun să reducă discrepanțele dintre diversele regiunii ale UE, reprezintă una dintre provocările majore ale Uniunii. În același timp, ele reprezintă și o oportunitate imensă de dezvoltare și, în esență, o oportunitate de a crea bunăstare pentru oameni.

Conform europarlamentarului  Emilian Pavel, chiar dacă în România gradul de absorbție al fondurilor europene poate și trebuie crescut, disponibilitatea fondurilor de coeziune rămâne esențială. Aceste fapt aduce de asemenea beneficii imediate și țărilor din Vest, contributori majori la bugetul UE, în diverse forme, mai ales datorită achiziționării de bunuri și servicii din acele țări.

Emilian Pavel speră astfel să sprijine crearea unui curent favorabil României, care să ajute țara noastră să utilizeze banii europeni ce îi sunt puși la dispoziție, se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Dragomir iese la rampă cu acuzaţii BOMBĂ: 'Omul lui Ponta a trimis Garda Financiară să-mi ceară şpagă...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.