Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PLUS, Dragoş Pîslaru, şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Facebook
dragos pislaru

Europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru şi-a deschis joi seara biroul de reprezentare în municipiul Baia Mare potrivit Agerpres.

"Avem ca ţintă să deschidem peste 30 de cabinete europarlamentare în România", a declarat Dragoş Pîslaru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, o serie de teme, unele specifice judeţului Maramureş, cum ar fi protecţia şi conservarea mediului, copiii care trăiesc în zonele defavorizate, tinerii, dar şi românii care muncesc în ţările UE, vor putea deveni subiecte de dezbatere în Parlamentul European susţinute de eurodeputatul grupului Renew Europe.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru a mai spus că biroul său din Baia Mare va colecta toate datele şi informaţiile relevante din judeţul Maramureş pentru a le transmite în PE sau, în funcţie de situaţie, decidenţilor locali sau naţionali, pentru a lua măsurile corespunzătoare în fiecare caz.

În cursul serii de joi, europarlamentarul PLUS a avut o discuţie publică la care au participat simpatizanţii şi membrii partidului din judeţul Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.