Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac, mesaj pentru electoratul de dreapta: PNL a trădat

eugen tomac

Eugen Tomac, președinte al Partidului Mișcarea Populară și europarlamentar, a avut un mesaj puternic pentru electoratul de dreapta și la raportarea Partidului Național Liberal la oamenii care și-au pus speranța în acest partid la alegerile parlamentare din 2020.

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a avut un mesaj tranșant atât pentru Partidul Național Liberal, cât și pentru electoratul de dreapta, după ce PNL a decis să guverneze împreună cu PSD în condițiile în care la alegerile parlamentare din 2020 mesajul liberalilor a fost cu totul altul:

„Eu cred că țara se află într-un moment de cotitură. Avem o majoritate de stânga ce guvernează cu PNL-ul și UDMR-ul. Ce mi se pare extrem de important e că PNL-ul a obținut un scor bun la alegerile din 2020 mergând pe mesajul „votați PNL pentru a nu câștiga PSD“. Ăsta a fost mesajul pe care toți, de la Iohannis în jos, l-au transmis în campania electorală.

După alegeri, avem guvernare PSD-PNL, nu că nu a mai existat. În 2012 au candidat chiar pe liste comune. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt cât se poate de clare, PNL a trădat electoratul de dreapta.

Acum, în plină criză, sentimentul meu este că această majoritate nu este capabilă să ia decizii care se impun într-o asemenea situație, decizii curajoase cu privire la criza energetică, o comunicare mult mai deschisă cu cetățenii legat de ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră. Românilor li se spune că totul este bine și să stea liniștiți pentru că noi nu vom fi afectați. Or, evident că nu vom fi afectați pentru că suntem în NATO, însă consecințele acestui război de lângă noi sunt catastrofale și pentru economia noastră, și pentru viața de zi cu zi“, a spus, la DC News, președintele PMP Eugen Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.