Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Pro România, invitat la Forumul pentru Securitate de la Berlin

facebook.com
rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) participă astăzi, la Berlin, la ”Parliamentary Intelligence Security Forum”, la invitația lui Robert Pittenger (foto), membru al Congresului SUA și președintele Comisiei pe teme de terorism și război neconvențional. Potrivit europarlamentarului, ”evenimentul, care se desfășoară în fiecare an în diferite părți ale lumii, are ca obiectiv  găsirea de soluții pentru o strategie globală de luptă împotriva terorismului și a amenințărilor la adresa securității prin prevenirea spălării banilor și prin oprirea surselor de finanțare a actelor teroriste”.

Rebega anunță că la forum participă ”numeroși parlamentari și demnitari din diferite țări ale lumii, chiar și din Egipt și Singapore, plus, bineînțeles, din țara gazdă, precum Peter Bayer, care este și coordonatorul cooperării Transatlantice a Guvernului Federal al Germaniei, dar și reprezentanți ai unor agenții guvernamentale din Statele Unite, oficiali ai Consiliului Europei și ai Bursei din Germania, precum și directori și specialiști în prevenirea spălării banilor din partea unor companii internaționale (Ernst & Young, Barclays, Philip Morris International etc)”.

Îndemnul europarlamentarului Pro România cu această ocazie, postat pe contul său de facebook, este ca ”România să fie la zi cu informațiile în privința discuțiilor la nivel înalt despre noile direcții în materie de securitate și să facă parte din grupurile de lucru în care se trasează tendințele pentru viitor. Pentru ca o țară să conteze, trebuie să fie prezentă și să își facă vocea auzită. Îmi reprezint țara cu mândrie în asemenea ocazii și, în felul acesta, port prin lume singurul meu gând: România, pe care mă străduiesc să o fac cunoscută și apreciată în discuțiile cu oficialii de pe toate meridianele globului”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.